1. Grovhakk squash og løk. Finhakk hvitløk.
2. Stek løken i en varm kasserolle med olje til den er myk og gyllen. Tilsett hvitløk og stek videre i et par minutter. Ha i grovhakket squash, vann, buljongterning, salt og pepper. Kok opp, sett på lokk og la det småkoke i ca. 15 minutter. Rør gjerne et par ganger underveis.
3. Ha blandingen i en blender sammen med basilikum og kjør suppen til den er helt jevn og fin. Spar litt basilikum til servering.
Vær veldig forsiktig når du kjører glovarm suppe i blender. Fyll den bare halvfull og begynn alltid på laveste hastighet. Blend suppen i flere omganger om nødvendig og hold gjerne et kjøkkenhåndkle over åpningen på toppen for sikkerhetsskyld.
4. Ha suppen tilbake i gryten. Rør inn hvitvineddik og smak til med salt og pepper.
5. Krydre svinebiffene med salt og pepper. Pensle dem med litt olje og legg dem på varm grill. Grill biffene i 2-3 minutter på hver side til de har fått fin farge og er gjennomstekte. Utenfor grillsesongen kan du steke svinebiffene i stekepannen i 2 minutter på hver side. Senk varmen og etterstek i 2-3 minutter på hver side.
Server suppen i suppeboller, dryss over litt frisk basilikum og lag et fint mønster i suppen ved å ringle over med creme fraiche ved hjelp av en skje. Server også gjerne litt brød til.