Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Chorizo med persille

Stekt chorizo med persille

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g chorizopølse
  • 4 ss smør
  • 3 ss bladpersille
  • 1 båt hvitløk
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 383 kcal
Fett 34 g
Protein 16 g
Karbohydrater 3 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En enkel tapasrett med masse smak. Retten kan du sette på tapasbordet, eller servere som en forrett.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g chorizopølse
  • 4 ss smør
  • 3 ss bladpersille
  • 1 båt hvitløk
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 383 kcal
Fett 34 g
Protein 16 g
Karbohydrater 3 g

Slik gjør du

1. Skjær chorizo i 2 cm tykke skiver.

2. Hakk bladpersille og hvitløk fint og bland det med smør.

3. Stek skiver av chorizo raskt i persillesmøret, 1-2 minutter. Bruk middels varme, dersom chorizoen blir for mye stekt blir den hard og vanskelig å tygge. 

Server med et lite dryss frisk bladpersille.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12276, server:MP-PRD-WEB12 03.12.2024 17:52:17