Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Suksessterte

Suksessterte

Ingredienser

12  porsjoner

Nøttebunn:

  • 150 g hasselnøtter eller mandler
  • 150 g melis
  • 4 stk. eggehvite

Suksess-krem:

  • 4 stk. eggeplomme
  • 1 dl kremfløte
  • 100 g sukker
  • 1 ts vaniljesukker
  • 150 g romtemperert smør
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (51)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Suksessterte er manges kakefavoritt, og er en klassisk festkake. Den gule og fine fargen lyser opp kakebordet!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

12  porsjoner

Nøttebunn:

  • 150 g hasselnøtter eller mandler
  • 150 g melis
  • 4 stk. eggehvite

Suksess-krem:

  • 4 stk. eggeplomme
  • 1 dl kremfløte
  • 100 g sukker
  • 1 ts vaniljesukker
  • 150 g romtemperert smør
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Kaken kan pyntes med for eksempel revet sjokolade eller hakkede mandler.
Suksessterte

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

  • Lucas

    Veldig god, det er 100% min favoritt kake. Lager denne til en hjemme dag på skolen hvor vi skal lage middag og dessert.

  • Martine B

    Hei. Denne ser kjempe god ut, og vurderer å servere den i bursdag. Men hvordan pakker man den best mulig inn hvis man skal fryse den? ☺️

    • Marta Ravnsborg

      Hei, Martine! Skal du fryse den hel ville jeg latt den ligge i stringformen, så den holder formen og ikke blir most. Pakk godt inn i plastfolie, eller bruk et tett lokk. Skal du fryse ned rester/stykker, kan du legge de i en tett matboks. Hilsen Marta, Matprat

For å skrive en kommentar må du være logget inn.

Flere yummy ideer til deg!

Andre ting du kanskje synes er interessant

version:11.21.1.13858, server:MP-PRD-WEB13 16.04.2025 19:33:51 handleliste stengt