Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Syltetoast med rødbetkrem

Syltetoast

Ingredienser

porsjoner
  • 4 skiver brød
  • 1 ss smør til steking
  • 200 g sylte
  • 16 stk. valnøttkjerner

Rødbetkrem:

  • 150 g syltede rødbeter
  • 0,5 dl seterrømme
  • 1 ss whisky
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 1 stilk frisk dill til pynt
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 217 kcal
Fett 14 g
Protein 8 g
Karbohydrater 13 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Disse små fortreffelighetene passer ypperlig som appetittvekkere eller som en av rettene på et tapasbord rundt juletider. Kanskje du allerede har ingrediensene i hus? 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 skiver brød
  • 1 ss smør til steking
  • 200 g sylte
  • 16 stk. valnøttkjerner

Rødbetkrem:

  • 150 g syltede rødbeter
  • 0,5 dl seterrømme
  • 1 ss whisky
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 1 stilk frisk dill til pynt
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 217 kcal
Fett 14 g
Protein 8 g
Karbohydrater 13 g

Slik gjør du

  1. Kjør rødbeter til rødbetkrem raskt i en hurtigmikser. Bland inn rømme og whisky. Smak til med salt og pepper .
  2. Skjær av skorpene på brødskivene. Del skivene i fire og stek dem i panne med smør til de er gylne. Legg dem på kjøkkenpapir.
  3. Legg sylteskiver på toasten og topp med en skje rødbetkrem. Pynt med valnøtter og dill.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12109, server:MP-PRD-WEB12 21.11.2024 07:21:03