Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Biff tapas med urtesalsa

Tapas med biff og chimichurri

Ingredienser

porsjoner

Chimichurri:

  • 0,5 potte bladpersille
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 3 stk. sjalottløk
  • 1 stk. grønn chili
  • saft og skall fra 1 stk. lime
  • 1 ss honning
  • 2 ss olivenolje

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Møre, saftige biter av biff indrefilet gjør seg godt til tapasen! Toppet med chimishurri, en kald urtesaus som er mye brukt i sør- og mellom-Amerika. Litt flaksalt på toppen, så har du fort en ny favoritt. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Chimichurri:

  • 0,5 potte bladpersille
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 3 stk. sjalottløk
  • 1 stk. grønn chili
  • saft og skall fra 1 stk. lime
  • 1 ss honning
  • 2 ss olivenolje

Slik gjør du

trinn du kan merke av

På utkikk etter flere fristende tapasretter? Sjekk ut vår temaside for tapas, for masse inspirasjon til julebordet eller andre festligeter. 

Biff tapas med urtesalsa

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode:

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB12 26.12.2024 14:59:24