Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Tapasribbe med sviskepuré

Tapasribbe med sviskepuré

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g stekt ribbe

Sviskepuré:

  • 15 stk. svisker
  • 4 ss hakkede hermetiske tomater
  • 2 ss frisk basilikum
  • 1 ts honning
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Har du ribberester er dette en perfekt rett å lage. Den deilige sviskepuréen gir ribba en ekstra god smak. Retten passer godt på et tapasbord i romjula, eller hvis du vil kose deg med noe godt til kvelds. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g stekt ribbe

Sviskepuré:

  • 15 stk. svisker
  • 4 ss hakkede hermetiske tomater
  • 2 ss frisk basilikum
  • 1 ts honning
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!

Sett et fat med ribbestykkene på et tapasbord, eller spis dem som en koserett med for eksempel en salat med eple- og selleri. 

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

  • Helge G.Ø. Ruud

    I kombinasjon med waldorfsalat, ovnsstekte småpoteter og litt grønn bladsalat ble det en god middagsrett også.

For å skrive en kommentar må du være logget inn.

Flere yummy ideer til deg!

Andre ting du kanskje synes er interessant

version:11.21.1.13485, server:MP-PRD-WEB15 15.03.2025 08:23:36 handleliste stengt