Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Tapasribbe med sviskepuré

Tapasribbe med sviskepuré

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g stekt ribbe

Sviskepuré:

  • 15 stk. svisker
  • 4 ss hakkede hermetiske tomater
  • 2 ss frisk basilikum
  • 1 ts honning
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 452 kcal
Fett 36 g
Protein 23 g
Karbohydrater 7 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Har du ribberester er dette en perfekt rett å lage. Den deilige sviskepuréen gir ribba en ekstra god smak. Retten passer godt på et tapasbord i romjula, eller hvis du vil kose deg med noe godt til kvelds. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g stekt ribbe

Sviskepuré:

  • 15 stk. svisker
  • 4 ss hakkede hermetiske tomater
  • 2 ss frisk basilikum
  • 1 ts honning
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 452 kcal
Fett 36 g
Protein 23 g
Karbohydrater 7 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!

Sett et fat med ribbestykkene på et tapasbord, eller spis dem som en koserett med for eksempel en salat med eple- og selleri. 

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB12 23.11.2024 22:33:51