Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Tri-tip med polenta og salviesmør.

Tri-tip med polenta og salviesmør

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 900 g tri-tip av storfe
  • 1 ts salt
  • 1 ts kvernet pepper
  • 2 ss smør til steking

Honningglaserte gulrøtter:

  • 500 g gulrot
  • 1 ts korianderfrø
  • 5 stk. hel nellik
  • 0,25 ts anisfrø
  • 1 ts korianderfrø
  • 1 ts hel pepper
  • 1 ss nøytral olje
  • 1 ss honning

Polenta:

  • 1 l vann
  • 1 ts salt
  • 200 g polenta
  • 2 dl kremfløte
  • 50 g smør
  • 100 g parmesan

Salviesmør:

  • 3 ss smør
  • 2 ts frisk salvie

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Tri-tip av storfe er stykket å servere når du har gjester. Sammen med polenta, honningglaserte gulrøtter og brunet salviesmør på et stort fat. En imponerende middag med masse smak - perfekt for deling med gode venner.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 900 g tri-tip av storfe
  • 1 ts salt
  • 1 ts kvernet pepper
  • 2 ss smør til steking

Honningglaserte gulrøtter:

  • 500 g gulrot
  • 1 ts korianderfrø
  • 5 stk. hel nellik
  • 0,25 ts anisfrø
  • 1 ts korianderfrø
  • 1 ts hel pepper
  • 1 ss nøytral olje
  • 1 ss honning

Polenta:

  • 1 l vann
  • 1 ts salt
  • 200 g polenta
  • 2 dl kremfløte
  • 50 g smør
  • 100 g parmesan

Salviesmør:

  • 3 ss smør
  • 2 ts frisk salvie

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Dryss over høvlet parmesan og brunet salviesmør, og server i ekte sharing-stil. 

Tri-tip med polenta og salviesmør.

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13485, server:MP-PRD-WEB13 18.03.2025 21:09:52 handleliste stengt