Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Urtepanert entrecôte med ovnsbakt fennikel

Urtepanert entrecôte med ovnsbakt fennikel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 skiver entrecôte av storfe
  • 2 ss tørkede urter (timian, oregano og rosmarin eller pizzakrydder)
  • 2 ss griljermel
  • 3 ss smør til steking
  • 8 skiver bacon

Pistou:

  • 1 potte frisk basilikum
  • 4 båter hvitløk
  • 2 ss olivenolje
  • 120 g revet parmesan

Ovnsbakt fennikel:

  • 2 stk. fennikel
  • 2 ss olivenolje
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 848 kcal
Fett 64 g
Protein 60 g
Karbohydrater 5 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Entrecôte er den saftigste og mest smakfulle biffen fordi den har godt med isprengt fett. De største og feteste er de beste! Ovnsbakt fennikel og pistou er smaksrikt tilbehør som "matcher" det kraftige kjøttet godt.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 4 skiver entrecôte av storfe
  • 2 ss tørkede urter (timian, oregano og rosmarin eller pizzakrydder)
  • 2 ss griljermel
  • 3 ss smør til steking
  • 8 skiver bacon

Pistou:

  • 1 potte frisk basilikum
  • 4 båter hvitløk
  • 2 ss olivenolje
  • 120 g revet parmesan

Ovnsbakt fennikel:

  • 2 stk. fennikel
  • 2 ss olivenolje
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 848 kcal
Fett 64 g
Protein 60 g
Karbohydrater 5 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Slik får du perfekt entrecôte

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB12 21.11.2024 14:27:08