Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Spiser du vegansk, eller får en vegansk gjest i julen kan du lage et vegansk "pinnekjøtt" som minner om orginalen. Til "pinnekjøttet" kan du også servere tradisjonelt tilbehør som kålrotstappe og kokte poteter!
Får du ikke tak i liquid smoke kan du bruke røkt paprikapulver for å få frem røyksmaken!
Server vegansk pinnekjøtt med kålrotstappe, kokte poteter og gjerne litt tyttebærsyltetøy. Dryss over litt friske urter før servering.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.