Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Vegetarpai med erter og mozzarella - alternativ 1

Vegetarpai med erter og mozzarella

Ingredienser

4  porsjoner

Paideig:

  • 350 g hvetemel
  • 125 g smør
  • 2 stk. eggeplomme
  • 2 ts tørket timian
  • 60 g revet parmesan

Fyll:

  • 0,5 stk. grønn squash
  • 2 stk. purre
  • 1 ss olivenolje
  • 200 g frosne erter
  • 1 ts tørket timian
  • 2 ss hakket frisk kruspersille
  • 1 stk. revete skall av sitron
  • 0,5 ts salt , gjerne urtesalt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 2 stk. mozzarella

Til pensling:

  • 2 stk. eggehvite
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 926 kcal
Fett 52 g
Protein 43 g
Karbohydrater 61 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Denne vegetariske pai-varianten er like god som tilbehør og som selvstendig rett. Og smaken og utseendet er til å få vann i munnen av!   

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

4  porsjoner

Paideig:

  • 350 g hvetemel
  • 125 g smør
  • 2 stk. eggeplomme
  • 2 ts tørket timian
  • 60 g revet parmesan

Fyll:

  • 0,5 stk. grønn squash
  • 2 stk. purre
  • 1 ss olivenolje
  • 200 g frosne erter
  • 1 ts tørket timian
  • 2 ss hakket frisk kruspersille
  • 1 stk. revete skall av sitron
  • 0,5 ts salt , gjerne urtesalt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 2 stk. mozzarella

Til pensling:

  • 2 stk. eggehvite
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 926 kcal
Fett 52 g
Protein 43 g
Karbohydrater 61 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB13 21.12.2024 13:22:09