Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Denne imponerende paien med spinat og gresskar er stappfull av gode smaker, og er et fantastisk blikkfang på bordet. Festmat for vegetarianere!
Det er viktig å klemme ut så mye av væsken av spinaten som overhode mulig, ellers blir paien bløt og udelikat. Et godt tips er å bruke et rent kjøkkenhåndkle og vri opp spinaten for å få ut mest mulig væske.
Server gjerne paien med en frisk salat og dressing.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.