Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Wrap med revet kylling

Wrap med revet kylling

Ingredienser

6  porsjoner
  • 1 stk. hel rå kylling (ca. 1000 g)
  • 2 ss nøytral olje , til steking
  • 1 ss skivet frisk ingefær
  • 5 båter finhakket hvitløk
  • 3 stk. stjerneanis
  • 0,5 ts grønne pepperkorn
  • 0,5 ts five spice powder (kinesisk krydderblanding)
  • 0,5 dl riseddik
  • 1 dl soyasaus
  • 2 ts rå rørsukker
  • 1,5 dl vann
  • 1,5 stk. agurk i skiver
  • 1 stk. granateple
  • 6 stk. stor fullkorntorilla
  • 0,5 potte grovhakket frisk koriander
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 534 kcal
Fett 24 g
Protein 38 g
Karbohydrater 39 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Lag kyllingwrap av fullkorn tortillalefser fylt med revet kylling, granateple og frisk koriander. Det er tøff og smaksrik kosemat!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

6  porsjoner
  • 1 stk. hel rå kylling (ca. 1000 g)
  • 2 ss nøytral olje , til steking
  • 1 ss skivet frisk ingefær
  • 5 båter finhakket hvitløk
  • 3 stk. stjerneanis
  • 0,5 ts grønne pepperkorn
  • 0,5 ts five spice powder (kinesisk krydderblanding)
  • 0,5 dl riseddik
  • 1 dl soyasaus
  • 2 ts rå rørsukker
  • 1,5 dl vann
  • 1,5 stk. agurk i skiver
  • 1 stk. granateple
  • 6 stk. stor fullkorntorilla
  • 0,5 potte grovhakket frisk koriander
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 534 kcal
Fett 24 g
Protein 38 g
Karbohydrater 39 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Fire rå kyllinglår kan erstatte en hel kylling. Bruker du hel kylling, bruk kyllingskroget til å koke god kraft til senere bruk.
Lag gjerne revet kylling dagen i forveien. Har du revet kylling klar er retten gjort på 10 minutter!
Nakkekoteletter med stekt agurk 3a.jpg

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB15 22.12.2024 12:57:00