Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Amerikanske pannekaker er tykke og luftige og serveres ofte til frokost, gjerne med lønnesirup.
Server de nystekte pannekakene med lønnesirup, en klatt smør eller rørte bær og rømme.
Du kan også ta en titt på oppskriften på hotcakes eller bananpannekaker, som også er gode frokostpannekaker.
Amerikanske pannekaker er kanskje den mest populære frokosten i USA - iallfall på film. De kan også kalles hotcake, griddlecake eller flapjack.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.