Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Asiatiske pannekaker med marinert svinekjøt

Asiatiske pannekaker med svinekjøtt

Ingredienser

5  porsjoner
  • 800 g nakkekoteletter av svin
  • 2 ss chilipulver
  • 2 ss soyasaus
  • 2 ss sukker
  • 2 ss sesamolje
  • 2 ss finhakket hvitløk
  • 4 ss risvin , eventuelt risvinseddik
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Dressing:

  • 9 ss hoisinsaus
  • 5 ss soyasaus
  • saft av 1 stk. lime
  • 2 ss finhakket frisk koriander
  • 1 stk. finhakket rød chili (uten frø)
  • 2 ts revet frisk ingefær

Pannekaker:

  • 5 stk. egg
  • 1 ss sukker
  • 1 ts salt
  • 0,5 dl hvetemel
  • 1,5 dl melk
  • 2 ss smør til steking
  • 1 stk. sammenvispet egg til pensling

Til servering:

  • 2 stk. hjertesalat i strimler
  • 4 stk. vårløk i tynne skiver
  • 6 stilker asiatisk basilikum (thai basil)
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Disse deilige eggepannekakene, -eller Jian Bing som de også kalles, har vi fylt med godsaker som marinerte nakkekoteletter, salat og dressing med asiatiske smaker.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

5  porsjoner
  • 800 g nakkekoteletter av svin
  • 2 ss chilipulver
  • 2 ss soyasaus
  • 2 ss sukker
  • 2 ss sesamolje
  • 2 ss finhakket hvitløk
  • 4 ss risvin , eventuelt risvinseddik
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Dressing:

  • 9 ss hoisinsaus
  • 5 ss soyasaus
  • saft av 1 stk. lime
  • 2 ss finhakket frisk koriander
  • 1 stk. finhakket rød chili (uten frø)
  • 2 ts revet frisk ingefær

Pannekaker:

  • 5 stk. egg
  • 1 ss sukker
  • 1 ts salt
  • 0,5 dl hvetemel
  • 1,5 dl melk
  • 2 ss smør til steking
  • 1 stk. sammenvispet egg til pensling

Til servering:

  • 2 stk. hjertesalat i strimler
  • 4 stk. vårløk i tynne skiver
  • 6 stilker asiatisk basilikum (thai basil)
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Fyll stekte pannekaker med salat, vårløk, thai basilikum og kjøtt. Ha over dressing til slutt. 

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.13980, server:MP-PRD-WEB11 01.05.2025 01:35:32 handleliste stengt