1. Trim av mesteparten av fettet på undersiden av svoren.
2. Skjær svoren i passende biter og legg dem utover på en ovnsrist.
3. Sett risten i ovnen på 75°c. La det steke i 12 timer.
4. Varm opp olje i en tykkbundet kjele eller gryte. Sjekk om oljen er varm nok ved å stikke ned en trepinne. Om det bruser rundt pinnen, er oljen klar.
5. Fritér svoren, litt av gangen, i oljen til de har puffet seg opp og blitt sprø og gylne.
6. La svoren renne av på en rist med kjøkkenpapir. Strø over sa1. Trim av mesteparten av fettet på undersiden av svoren.
2. Skjær svoren i passende biter og legg dem utover på en ovnsrist.
3. Sett risten i ovnen på 75°c. La det steke i 12 timer.
4. Varm opp olje i en tykkbundet kjele eller gryte. Sjekk om oljen er varm nok ved å stikke ned en trepinne. Om det bruser rundt pinnen, er oljen klar.
5. Fritér svoren, litt av gangen, i oljen til de har puffet seg opp og blitt sprø og gylne.
6. La svoren renne av på en rist med kjøkkenpapir. Strø over salt.1. Trim av mesteparten av fettet på undersiden av svoren.
2. Skjær svoren i passende biter og legg dem utover på en ovnsrist.
3. Sett risten i ovnen på 75°c. La det steke i 12 timer.
4. Varm opp olje i en tykkbundet kjele eller gryte. Sjekk om oljen er varm nok ved å stikke ned en trepinne. Om det bruser rundt pinnen, er oljen klar.
5. Fritér svoren, litt av gangen, i oljen til de har puffet seg opp og blitt sprø og gylne.
6. La svoren renne av på en rist med kjøkkenpapir. Strø over salt.1. Trim av mesteparten av fettet på undersiden av svoren.
2. Skjær svoren i passende biter og legg dem utover på en ovnsrist.
3. Sett risten i ovnen på 75°c. La det steke i 12 timer.
4. Varm opp olje i en tykkbundet kjele eller gryte. Sjekk om oljen er varm nok ved å stikke ned en trepinne. Om det bruser rundt pinnen, er oljen klar.
5. Fritér svoren, litt av gangen, i oljen til de har puffet seg opp og blitt sprø og gylne.
6. La svoren renne av på en rist med kjøkkenpapir. Strø over