Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bagel med egg og bacon

Bagel med egg og bacon

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. bagel
  • 4 skiver bacon
  • ca. 100 g revet ost
  • 4 stk. egg
  • 0,25 ts kvernet pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 740 kcal
Fett 46 g
Protein 42 g
Karbohydrater 39 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Superenkel og god frokost med alt på et brett! Frokostbagels med egg, bacon og ost er en skikkelig frokostfavoritt. Bonusen er at du lager alt på ett stekebrett, perfekt for deg som vil spare litt oppvask!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. bagel
  • 4 skiver bacon
  • ca. 100 g revet ost
  • 4 stk. egg
  • 0,25 ts kvernet pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 740 kcal
Fett 46 g
Protein 42 g
Karbohydrater 39 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Bagel med egg og bacon trinnbilder
Bagel med egg og bacon trinnbilder

Se til at hullet på lokket kan være stort nok til å romme et egg. Hvis hullet er litt lite, bruk en liten spiss kniv og skjær det litt større.

Topp gjerne med litt gressløk eller andre urter og et ekstra pepperdryss. Nytes med en gang! 

Bagel med egg og bacon

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Mettende frokost før festival

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB14 24.11.2024 12:30:45