Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Baked oats med sjokolade og nøtter

Baked oats med sjokolade og nøtter

Ingredienser

1  porsjoner
  • 1,5 dl lettkokte havregryn
  • 1 dl melk
  • 1 stk. egg
  • 0,5 stk. banan
  • 1,5 ss honning
  • 0,5 ts bakepulver
  • 0,5 ts malt kanel
  • 0,25 ts salt
  • 25 g mørk sjokolade, 70% kakao
  • 1 ss hasselnøtter
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Bakt havregryn med sjokolade og nøtter er alltid digg. Lag den til ukesdesserten eller til helgefrokosten. Her har vi brukt mørk sjokolade og hasselnøtter, men bruk gjerne det du liker aller best.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

1  porsjoner
  • 1,5 dl lettkokte havregryn
  • 1 dl melk
  • 1 stk. egg
  • 0,5 stk. banan
  • 1,5 ss honning
  • 0,5 ts bakepulver
  • 0,5 ts malt kanel
  • 0,25 ts salt
  • 25 g mørk sjokolade, 70% kakao
  • 1 ss hasselnøtter
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!

Server med grovhakkede nøtter og mørk sjokolade. 

Baked oats med sjokolade og nøtter

Vurder oppskriften

Podcast-episode: Dilla på grøt

Podcast-episode: Proteiner og egg

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.13485, server:MP-PRD-WEB12 16.03.2025 22:36:43 handleliste stengt