Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Lag en saftig og aromatisk kake med god holdbarhet av overmodne bananer som ligger igjen på fruktfatet. De er fulle av smak av sødme, og perfekt egnet til baking. Med deilig sjokoladeglasur på toppen gjør kaken lykke på kakebordet.
Har du lyst til å lage bananbrød? Bananbrød med smør og pålegg, for eksempel hvitost eller brunost, smaker godt. Du kan også spise bananbrødet som det er.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.