Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Banankake i langpanne

Banankake i langpanne

Ingredienser

porsjoner
  • 250 g mykt smør
  • 500 g sukker
  • 4 stk. egg
  • 1 l hvetemel
  • 2 ts vaniljesukker
  • 2 ts natron
  • 6 stk. banan (godt modne)
  • 5 dl gresk yoghurt eller rømme

Sjokoladeglasur:

  • 100 g mykt smør
  • 500 g melis
  • 2 ss kakaopulver
  • 3 ss sterk kaffe
  • 1 stk. eggeplomme
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (16)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Lag en saftig og aromatisk kake med god holdbarhet av overmodne bananer som ligger igjen på fruktfatet. De er fulle av smak av sødme, og perfekt egnet til baking. Med deilig sjokoladeglasur på toppen gjør kaken lykke på kakebordet.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 250 g mykt smør
  • 500 g sukker
  • 4 stk. egg
  • 1 l hvetemel
  • 2 ts vaniljesukker
  • 2 ts natron
  • 6 stk. banan (godt modne)
  • 5 dl gresk yoghurt eller rømme

Sjokoladeglasur:

  • 100 g mykt smør
  • 500 g melis
  • 2 ss kakaopulver
  • 3 ss sterk kaffe
  • 1 stk. eggeplomme

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Har du lyst til å lage bananbrød? Bananbrød med smør og pålegg, for eksempel hvitost eller brunost, smaker godt. Du kan også spise bananbrødet som det er.  

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB12 16.07.2024 15:30:06