Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Valentinemuffins

Bærmuffins

Ingredienser

porsjoner

gir ca. 10 bærmuffins.

  • 100 g smør
  • 150 g sukker
  • 3 stk. egg
  • 150 g hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • 0,5 dl melk
  • 125 g bringebær eller bringebærsyltetøy
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 2116 kcal
Fett 104 g
Protein 46 g
Karbohydrater 237 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Vend inn friske bringebær eller syltetøy i muffinsrøra. Muffinsene blir utrolig saftige og gode. Perfekt servering til noen du er glad i!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

gir ca. 10 bærmuffins.

  • 100 g smør
  • 150 g sukker
  • 3 stk. egg
  • 150 g hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • 0,5 dl melk
  • 125 g bringebær eller bringebærsyltetøy
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 2116 kcal
Fett 104 g
Protein 46 g
Karbohydrater 237 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Muffins smaker best nybakt, men kan også fryses.

Bruker du syltetøy i stedet for hele bær kan du beregne ca. 2 ss syltetøy til en porsjon muffinsrøre. Vend syltetøyet lett inn i røra før du fyller den i muffinsformene.
Vil du pynte muffinsene som på bildet kan du lage melisglasur av 1 1/2 dl melis og 1 ss kaldt vann. Farg gjerne glasuren med en liten dråpe konditorfarge og lag hjerter.

 

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB15 23.11.2024 08:59:59