Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Dette er sommerens burger, med frisk coleslaw, syltet rødløk og søt BBQ-saus. Alt tilbehøret kan du lage klart i forkant, sånn at du har grillmiddagen klar på null tid. Perfekt å ha med i parken, eller om du skal diske opp til gjester.
Syltet rødløk, coleslaw og bbq-saus kan med fordel preppes i forkant. Lag en stor porsjon av hver, og ha klart tilbehør til flere grillmiddager.
Løken blir best om den får stå og utvikle smak en stund. Skal du oppbevare løken lenge, kan du fylle den på rene glass og helle på lake til det dekker. Skru på lokk og oppbevar kaldt. Løken er holdbar minst to uker i kjøleskap.
Må hamburger gjennomstekes? Mattilsynet anbefaler at hamburgere av kjøttdeig skal gjennomstekes. Ved tilberedning av medium stekte hamburgere, blir ikke temperaturen nødvendigvis høy nok til å drepe potensielt skadelige bakterier. Varmebehandling til en kjernetemperatur på 70 °C vil være godt nok.
Legg coleslaw på burgerbrød, og deretter burger, syltet rødløk og BBQ-saus.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.