Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Marinert grillribbe av kam med skikkelig digg tilbehør - perfekt når du har grillfest og skal lage mat til mange. Server med frisk coleslaw, grillet mais og bbq-saus.
Løken blir best om den får stå og utvikle smak en stund. Skal du oppbevare løken lenge, kan du fylle den på rene glass og helle på lake til det dekker. Skru på lokk og oppbevar kaldt. Løken er holdbar minst to uker i kjøleskap.
Krydret grillribbe kan også grilles kun på direkte varme. Snu kjøttstykkene ofte for å unngå at de svir seg.
Server grillribbe med coleslaw, maiskolber og syltet rødløk. Topp med BBQ-saus og friske urter!
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.