Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
BBQ kyllingklubber

BBQ kyllingklubber

Ingredienser

porsjoner
  • 3 ss soyasaus
  • 2 ss sesamolje
  • 1 ss honning
  • 1 ss brunt sukker
  • 2 ts riseddik
  • saft av 1 stk. lime
  • 1 båt revet hvitløk
  • 1 ts revet frisk ingefær
  • 8 stk. kyllingklubbe (nederste delen av kyllinglåret)
  • 0,5 potte frisk koriander til servering
  • 1 stk. grønn chili i skiver
  • 2 ts sesamfrø til pynt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Marinerte kyllingklubber med koreanske smaker - grillet på grillen til de er saftige og møre. Spis dem som en snackrett, en del av tapasbordet eller server dem med ris, kimchi og friske grønnsaker. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 3 ss soyasaus
  • 2 ss sesamolje
  • 1 ss honning
  • 1 ss brunt sukker
  • 2 ts riseddik
  • saft av 1 stk. lime
  • 1 båt revet hvitløk
  • 1 ts revet frisk ingefær
  • 8 stk. kyllingklubbe (nederste delen av kyllinglåret)
  • 0,5 potte frisk koriander til servering
  • 1 stk. grønn chili i skiver
  • 2 ts sesamfrø til pynt

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server retten som en del av et tapasbord eller som en egen rett med kokt ris, friske grønnsaker og kimchi. 

BBQ kyllingklubber

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Koreansk BBQ

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB11 16.07.2024 09:53:34