Hopp til hovedinnhold
matprat logo
BBQ-pizza

BBQ-pizza

Ingredienser

porsjoner

Pizzadeig:

  • 25 g gjær
  • 3 dl vann
  • 0,5 dl olivenolje
  • 800 g ekstra finmalt pizzamel
  • 1 ts salt

Rømmedressing:

  • 2 båter hvitløk
  • 1 ss frisk timian
  • 0,5 beger lettrømme
  • 0,5 ts salt

Fyll:

Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1335 kcal
Fett 41 g
Protein 80 g
Karbohydrater 155 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Pizza går aldri av moten og pizzastein er i vinden som aldri før. Her har vi laget en pizzavariant på pizzastein hvor vi har byttet ut den tradisjonelle tomatsausen med BBQ-saus. Mozzarella, cherrytomater, grillet svinebiff og frisk basilikum gjør denne pizzaen supergod.

Pizza går aldri av moten og pizzastein er i vinden som aldri før. Her har vi laget en pizzavariant på pizzastein hvor vi har byttet ut den tradisjonelle tomatsausen med BBQ-saus. Mozzarella, cherrytomater, grillet svinebiff og frisk basilikum gjør denne pizzaen supergod.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Pizzadeig:

  • 25 g gjær
  • 3 dl vann
  • 0,5 dl olivenolje
  • 800 g ekstra finmalt pizzamel
  • 1 ts salt

Rømmedressing:

  • 2 båter hvitløk
  • 1 ss frisk timian
  • 0,5 beger lettrømme
  • 0,5 ts salt

Fyll:

Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1335 kcal
Fett 41 g
Protein 80 g
Karbohydrater 155 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Forvarm en stekeovn til 250 °C eller tenn grillen nå. Skal du bruke pizzastein må denne varmes opp etter bruksanvisning for den aktuelle pizzasteinen.
Skal du grille pizzaen kan dette være lurt å klippe av overflødig papir.

Topp pizzaen med friske basilikum blader, og server med med rømmedressing.

BBQ-saus

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Pizza på grillen - perfekt til date

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB13 24.11.2024 07:29:39