Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Betesalat med bakt chevre

Betesalat med bakt chèvre

Ingredienser

porsjoner
  • 190 g lagret chevre (hvit geitost)
  • 1 pk feldsalat (á 65 g)
  • 1 pk kokt rødbete (á 500 g)
  • 0,5 stk. rødløk
  • 2 ss pistasjnøtter (uten skall)
  • 2 ss honning
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En enkel og smakfull salat du kan servere som tilbehør til kylling eller biff, sette på tapasbordet eller bare spise som en liten koserett sammen med god drikke.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 190 g lagret chevre (hvit geitost)
  • 1 pk feldsalat (á 65 g)
  • 1 pk kokt rødbete (á 500 g)
  • 0,5 stk. rødløk
  • 2 ss pistasjnøtter (uten skall)
  • 2 ss honning

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Betesalat med bakt chevre

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Den beste brunchen

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB13 16.07.2024 08:40:58