Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Biff med blåmuggost

Biff med blåmuggost

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. biff av mørbrad
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 200 g gorgonzola eller annen blåmuggost
  • 200 g frisk sjampinjong i skiver
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 100 g ruccula
  • 8 stk. rød cherrytomat
  • 2 stilker finhakket frisk rosmarin
  • 0,5 ts salt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Er du sugen på et stykke godt og saftig kjøtt, er det ikke usannsynlig at ordet “biff” dukker opp i hodet ditt. Mørbrad fra storfe egner seg utmerket til en god hverdagsbiff. Her er det osten som fungerer som saus, og gir masse smak som matcher tilbehøret.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. biff av mørbrad
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 200 g gorgonzola eller annen blåmuggost
  • 200 g frisk sjampinjong i skiver
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 100 g ruccula
  • 8 stk. rød cherrytomat
  • 2 stilker finhakket frisk rosmarin
  • 0,5 ts salt

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server med små poteter.

Vil du ha det litt mildere, kan du erstatte blåmuggosten med en raus skive med brie eller annen ost.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Hvordan steke den perfekte biffen

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB12 16.07.2024 08:31:12