Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Biff med villris og sjampinjongsaus

Biff med villris og sjampinjong- og persillesaus

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. biff av ytrefilet storfe
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ss margarin eller olje til steking
  • 1 dl villris , blanding av hvit og sort ris
  • 6 stk. sjalottløk eller annen småløk
  • 1 ss margarin eller olje til steking
  • 1 pk sukkererter
  • 250 g rød cherrytomat
  • 0,5 ts salt

Sjampinjong- og persillesaus:

  • 100 g frisk sjampinjong
  • 1 pose sjysaus
  • 2,5 dl vann
  • 2 ss finhakket bladpersille
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 572 kcal
Fett 18 g
Protein 57 g
Karbohydrater 40 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Smaken hos villris er litt kraftigere enn alminnelig ris og fargespillet gjør den spesielt dekorativ på tallerkenen. Villrisen inneholder mer jern og B-vitaminer enn både polert og brun ris, og smaker fortreffelig til biff.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. biff av ytrefilet storfe
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ss margarin eller olje til steking
  • 1 dl villris , blanding av hvit og sort ris
  • 6 stk. sjalottløk eller annen småløk
  • 1 ss margarin eller olje til steking
  • 1 pk sukkererter
  • 250 g rød cherrytomat
  • 0,5 ts salt

Sjampinjong- og persillesaus:

  • 100 g frisk sjampinjong
  • 1 pose sjysaus
  • 2,5 dl vann
  • 2 ss finhakket bladpersille
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 572 kcal
Fett 18 g
Protein 57 g
Karbohydrater 40 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB12 27.12.2024 02:33:29