Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Biff og båndspagetti

Biff og båndspagetti

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. rød paprika
  • 8 stk. frisk sjampinjong
  • 300 g biffkjøtt i strimler
  • 2 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 2 dl matfløte
  • 1 ss dijonsennep
  • 2 ss frisk basilikum
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (5)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Prøv kremet pasta med strimlet biffkjøtt. Dette er en rask og god pastarett som de fleste vil like. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. rød paprika
  • 8 stk. frisk sjampinjong
  • 300 g biffkjøtt i strimler
  • 2 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 2 dl matfløte
  • 1 ss dijonsennep
  • 2 ss frisk basilikum

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server båndspagetti i dype tallerkener med kjøtt og saus over. Pynt gjerne med en basilikum.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.10494, server:MP-PRD-WEB13 27.07.2024 14:30:28