Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Biff og båndspagetti

Biff og båndspagetti

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. rød paprika
  • 8 stk. frisk sjampinjong
  • 300 g biffkjøtt i strimler
  • 2 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 2 dl matfløte
  • 1 ss dijonsennep
  • 2 ss frisk basilikum
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (5)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Prøv kremet pasta med strimlet biffkjøtt. Dette er en rask og god pastarett som de fleste vil like. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. rød paprika
  • 8 stk. frisk sjampinjong
  • 300 g biffkjøtt i strimler
  • 2 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 2 dl matfløte
  • 1 ss dijonsennep
  • 2 ss frisk basilikum
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server båndspagetti i dype tallerkener med kjøtt og saus over. Pynt gjerne med en basilikum.

Biff og båndspagetti

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

  • Frank Wilson

    Super god rett og veldig enkel å lage. Jeg har laget en liten forbedring, to små habanera (rød) chilli og et fedd hvitløk. Chilli og hvitløk går i sammen med rømme og creme fresh, da blir det mest smak. Forholdsmessig er det da 1/2 fedd hvitløk per porsjon og 1 chilli (liten) per porsjon. Perfekt! Kan også erstatte djion som nevnte tidligere med kjøtt buljong, men da anbefaler jeg å droppe salt forøvrig ellers blir det veldig salt. Topp av rett ved servering med litt fersk pepper og parmesan så har du en utmerket restaurant rett hjemme i stua.

    • Gro Jensen

      Takk for tips 👍😋

  • Eva Marie Vevle Tufte

    Vi bruker 2 terninger med kjøttbuljong i staden for dijonsennep. Det smaker veldig godt 😊

For å skrive en kommentar må du være logget inn.

Flere yummy ideer til deg!

Andre ting du kanskje synes er interessant

version:11.21.1.13485, server:MP-PRD-WEB14 16.03.2025 21:56:23 handleliste stengt