Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Biffsnadder

Biffsnadder

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g biffkjøtt i terninger
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 200 g frisk sjampinjong i båter
  • 1 pose sjalottløk i båter
  • 1 stk. rød paprika
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 pose béarnaisesaus
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 317 kcal
Fett 17 g
Protein 35 g
Karbohydrater 5 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Biffsnadder er en god, gammel klassiker som nok aldri vil gå av moten.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g biffkjøtt i terninger
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 200 g frisk sjampinjong i båter
  • 1 pose sjalottløk i båter
  • 1 stk. rød paprika
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 pose béarnaisesaus
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 317 kcal
Fett 17 g
Protein 35 g
Karbohydrater 5 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Sett gjerne ditt eget preg på ferdigsausen ved å smaksette den med litt ekstra syre (sitron eller hvitvinseddik) og litt friske urter (estragon og kjørvel).

Server med ris, pommes frites eller potetbåter.
 
Biffsnadder - høydebilde

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB14 23.11.2024 13:01:01