Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bifftaco med maiskrem og padrones

Bifftaco med maiskrem og pádron paprika

Ingredienser

porsjoner

Tomatsalsa:

  • 3 stk. tomat
  • 1 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 1 ss nøytral olje

Maiskrem:

  • 160 g hermetiske maiskorn
  • 1 båt hvitløk
  • 1 ss smør
  • 1 dl kremfløte
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Pádronpaprika:

  • 200 g grønn chili (Pádron)
  • 2 ss nøytral olje

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Saftig bifftaco med kremet mais, tomatsalsa og heite pádronpaprika! Servert i små tortillas på ekte meksikansk vis. Her kan du bruke flatbiff av storfe, skirt steak, flankebiff eller entrecôte som alternativer. 

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Tomatsalsa:

  • 3 stk. tomat
  • 1 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 1 ss nøytral olje

Maiskrem:

  • 160 g hermetiske maiskorn
  • 1 båt hvitløk
  • 1 ss smør
  • 1 dl kremfløte
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Pádronpaprika:

  • 200 g grønn chili (Pádron)
  • 2 ss nøytral olje

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Topp gjerne med frisk koriander og så mange pádronpaprika du orker.

Lyst til å prøve flere varianter av bifftaco? Sjekk ut skirt steak taco med bønnestuing eller flank steak fajitas.

Bifftaco med maiskrem og padrones

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.13485, server:MP-PRD-WEB11 14.03.2025 01:25:26 handleliste stengt