Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bifftaco med maiskrem og padrones

Bifftaco med maiskrem og pádron paprika

Ingredienser

porsjoner

Tomatsalsa:

  • 3 stk. tomat
  • 1 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 1 ss nøytral olje

Maiskrem:

  • 160 g hermetiske maiskorn
  • 1 båt hvitløk
  • 1 ss smør
  • 1 dl kremfløte
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Pádronpaprika:

  • 200 g grønn chili (Pádron)
  • 2 ss nøytral olje

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Saftig bifftaco med kremet mais, tomatsalsa og heite pádronpaprika! Servert i små tortillas på ekte meksikansk vis. Her kan du bruke flatbiff av storfe, skirt steak, flankebiff eller entrecôte som alternativer. 

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Tomatsalsa:

  • 3 stk. tomat
  • 1 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 1 ss nøytral olje

Maiskrem:

  • 160 g hermetiske maiskorn
  • 1 båt hvitløk
  • 1 ss smør
  • 1 dl kremfløte
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Pádronpaprika:

  • 200 g grønn chili (Pádron)
  • 2 ss nøytral olje

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Topp gjerne med frisk koriander og så mange pádronpaprika du orker.

Lyst til å prøve flere varianter av bifftaco? Sjekk ut skirt steak taco med bønnestuing eller flank steak fajitas.

Bifftaco med maiskrem og padrones

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB12 02.01.2025 23:08:47