Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Blå hasselbackpoteter med rødbet- og rosépeppersalt

Blå hasselbackpoteter med rødbet- og rosépeppersalt

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. rødbete
  • 3 ss flaksalt eller grovt havsalt
  • 1 ss rosépepper
  • 800 g blå kongo potet
  • 2 ss smør eller smeltet smør
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 226 kcal
Fett 7 g
Protein 4 g
Karbohydrater 35 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Blå poteter kan være både runde og avlange, og brukes akkurat som andre poteter. Ekstra lekre blir de som hasselbackpoteter drysset med rosafarget salt.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. rødbete
  • 3 ss flaksalt eller grovt havsalt
  • 1 ss rosépepper
  • 800 g blå kongo potet
  • 2 ss smør eller smeltet smør
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 226 kcal
Fett 7 g
Protein 4 g
Karbohydrater 35 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Legg et par grillspyd eller spisepinner på hver side av poteten. Skjær ned mot pinnene, og de vil stoppe kniven slik at du ikke skjærer helt gjennom.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB15 23.11.2024 13:54:28