Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Blodpannekaker med suovas

Blodpannekaker med suovas

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g suovas (røkt reinsdyrskav) eller reinsdyrskav
  • 1 ss smør
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 4 stk. blodpannekaker
  • 1 pk snøfrisk med gressløk
  • 8 blader svartkål

Syltet rødløk:

  • 1 stk. rødløk
  • 0,75 dl vann
  • 0,5 dl sukker
  • 0,25 dl eplecidereddik
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Å lage blodpannekaker og blodpudding av slaktedyr er en gammel tradisjon, og en viktig del av å utnytte hele slaktet. Gjør gjerne en liten vri på tradisjonskosten og fyll pannekakene med stekt suovas, syltet rødløk og svartkål. En perfekt rett til kveldssnacks eller tapasbordet.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g suovas (røkt reinsdyrskav) eller reinsdyrskav
  • 1 ss smør
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 4 stk. blodpannekaker
  • 1 pk snøfrisk med gressløk
  • 8 blader svartkål

Syltet rødløk:

  • 1 stk. rødløk
  • 0,75 dl vann
  • 0,5 dl sukker
  • 0,25 dl eplecidereddik
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del pannekakene i passende serveringsbiter og server gjerne litt ekstra syltet rødløk ved siden av.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: All verdens pannekaker

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB14 22.11.2024 11:25:04