Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Blomkålmajones

Blomkålmajones

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. blomkål
  • 2 ts salt
  • 2 ss eplecidereddik
  • 4 stk. egg
  • 100 g smør
  • 0,5 ts kvernet pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 148 kcal
Fett 13 g
Protein 5 g
Karbohydrater 2 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Blomkål er en fantastisk grønnsak med mild smak som passer til det meste. Her har vi laget en spennende blomkålmajones, nydelig som tilbehør til både grillet kjøtt og fisk. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. blomkål
  • 2 ts salt
  • 2 ss eplecidereddik
  • 4 stk. egg
  • 100 g smør
  • 0,5 ts kvernet pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Blomkålmajonesen bør spises samme dag som den lages. Om du oppbevarer den kaldt kan den skille seg når den varmes opp igjen.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11021, server:MP-PRD-WEB13 01.09.2024 08:27:14