Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Brioche pølsebrød

Brioche pølsebrød

Ingredienser

1  porsjoner

1 porsjon deig gir 8-10 pølsebrød

  • 100 g smør
  • 3 stk. egg
  • 300 g hvetemel
  • 40 g sukker
  • 1 ts flaksalt
  • 0,5 pk gjær

Til pensling og pynt:

  • 1 stk. egg til pensling
  • 1 ss sesamfrø til pynt

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Pølsebrød bakt med briochedeig løfter pølsemåltidet til nye høyder. Samme deig kan brukes til burgerbrød - eller som briocher som spises med favorittpålegget.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

1  porsjoner

1 porsjon deig gir 8-10 pølsebrød

  • 100 g smør
  • 3 stk. egg
  • 300 g hvetemel
  • 40 g sukker
  • 1 ts flaksalt
  • 0,5 pk gjær

Til pensling og pynt:

  • 1 stk. egg til pensling
  • 1 ss sesamfrø til pynt

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

  • Claudia Tveit

    Kjempe enkelt å lage , hadde litt melk i under lagingen , 2 og 3 åring elsket dem 💝

For å skrive en kommentar må du være logget inn.

Flere yummy ideer til deg!

Andre ting du kanskje synes er interessant

version:11.21.1.13651, server:MP-PRD-WEB11 10.04.2025 09:39:33 handleliste stengt