Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Brødpudding er en god gammel slager av en dessert som aldri bør glemmes - så utrolig god og så lett å lage.
Server brødpuddingen varm med et lett melisdryss og sesongens bær. For en ekstra mektig og flott dessert kan det piskes litt krem med konjakk å ha ved siden av brødpudding.
Oppskriften er utviklet i samarbeid med Opplysningskontoret for brød og korn.
Du kan også lage arme riddere for å bruke opp tørt brød, slik at du unngår å kaste mat.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.