Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Brownies med glasur

Brownies med glasur

Ingredienser

1  porsjoner

Gir ca. 24 biter.

  • 240 g mørk sjokolade, 70% kakao
  • 120 g smør
  • 4 stk. egg
  • 350 g sukker
  • 60 g hvetemel
  • 20 g kakaopulver
  • 0,5 ts salt
  • 150 g nutella eller annet lignende sjokoladepålegg

Glasur:

  • 200 g melkesjokolade
  • 200 g nutella
  • 2 dl kremfløte
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 7911 kcal
Fett 488 g
Protein 100 g
Karbohydrater 760 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (4)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Liker du sjokolade, kommer du til å elske denne brownieskaken med nutella. Den er veldig mektig, så små biter passer best. Perfekt konfekt til kaffen.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

1  porsjoner

Gir ca. 24 biter.

  • 240 g mørk sjokolade, 70% kakao
  • 120 g smør
  • 4 stk. egg
  • 350 g sukker
  • 60 g hvetemel
  • 20 g kakaopulver
  • 0,5 ts salt
  • 150 g nutella eller annet lignende sjokoladepålegg

Glasur:

  • 200 g melkesjokolade
  • 200 g nutella
  • 2 dl kremfløte
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 7911 kcal
Fett 488 g
Protein 100 g
Karbohydrater 760 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Du kan bruke en tannpirker dersom du ønsker å lage et virvelmønster i sjokoladen.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Til deg som elsker sjokoladekake

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB15 26.12.2024 11:31:23