Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Burger baguette med salsa verde

Burger baguette med salsa verde

Ingredienser

porsjoner

Salsa verde:

  • 4 stk. sjalottløk
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 2 ss rødvinseddik
  • 1 båt hvitløk
  • 0,5 stk. grønn chili
  • 2 ss kapers
  • 1 potte bladpersille
  • 1 dl nøytral olje
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Sprø baguette med bugertopping og et lag smelte ost i midten. Toppet med deilig urtesalsa kan dette bli din nye grillfavoritt! Perfekt når du vil ha noe enkelt og godt på grillen. Stykk opp en stor og deilig baguette, eller bruk mindre rundstykker.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Salsa verde:

  • 4 stk. sjalottløk
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 2 ss rødvinseddik
  • 1 båt hvitløk
  • 0,5 stk. grønn chili
  • 2 ss kapers
  • 1 potte bladpersille
  • 1 dl nøytral olje

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server bagettene varme, toppet med urtesalsa.

Og du... et lite utemat-tips: Disse er også supre å lage på bål eller bålpanne. Skal du ut på tur kan de gjerne  preppes hjemme og pakkes med i sekken. Pakk med salsaen i et helt tett glass. Grillover en liten rist på bål eller i en stekepanne på primus. Så er det bare å nyte!

Burger baguette med salsa verde

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Grillmat i parken

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.10494, server:MP-PRD-WEB14 27.07.2024 14:19:24