Burritos med kylling og maiskrem

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Burritos kan fylles med masse forskjellig godt. Her har vi laget en versjon med smakfull kylling, crunchy grønnsaker, creamy maiskrem og chilismør. Perfekt til helgemiddagen eller til koselunsjen!  

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g kylling lårfilet
  • 1 ss nøytral olje
  • 2 ss smør , til chilismør
  • 6 stk. tortillalefse
  • 1 stk. grønn paprika , i tynne strimler
  • 2 stk. grønn chili i tynne skiver

Krydderblanding:

  • 2 ss chilipulver
  • 2 ss røkt paprikapulver

Maiskrem:

  • 1 stk. finhakket løk
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 2 ss nøytral olje
  • 300 g maiskorn , hermetiske eller ferske
  • 125 g kremost naturell
  • 1 dl lettrømme eller seterrømme
  • saft av 0,5 stk. lime

Slik gjør du

Del gjerne burritos i to før servering, og spis med eventuelt rester av maiskremen og chilismøret. 

bar

Lyst på en annen variant? Prøv vår burrito med kjøttdeig!