Burritos med kylling og maiskrem
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Burritos kan fylles med masse forskjellig godt. Her har vi laget en versjon med smakfull kylling, crunchy grønnsaker, creamy maiskrem og chilismør. Perfekt til helgemiddagen eller til koselunsjen!
Ingredienser
porsjoner
-
400 g kylling lårfilet -
1 ss nøytral olje -
2 ss smør , til chilismør -
6 stk. tortillalefse -
1 stk. grønn paprika , i tynne strimler -
2 stk. grønn chili i tynne skiver
Krydderblanding:
-
2 ss chilipulver -
2 ss røkt paprikapulver
Maiskrem:
-
1 stk. finhakket løk -
2 båter finhakket hvitløk -
2 ss nøytral olje -
300 g maiskorn , hermetiske eller ferske -
125 g kremost naturell -
1 dl lettrømme eller seterrømme -
saft av
0,5 stk. lime
Slik gjør du
Del gjerne burritos i to før servering, og spis med eventuelt rester av maiskremen og chilismøret.
Lyst på en annen variant? Prøv vår burrito med kjøttdeig!