Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Cheeseburger med tomat og burgerdressing

Cheeseburger med hamburgerdressing

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g kjøttdeig
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 30 g cheddar ost
  • 1 stk. tomat
  • 4 blader crispisalat
  • 2 stk. hamburgerbrød

Syltet rødløk:

  • 2 stk. rødløk i skiver
  • 1,5 dl vann
  • 1 dl sukker
  • 0,5 dl eplecidereddik
  • 0,25 ts hel pepper

Hamburgerdressing:

  • 2 ss majones
  • 1 ts ketchup
  • 1 ts sennep
  • 1 ss lake av syltet agurk
  • 0,5 ts worchestershiresaus
  • 0,25 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 872 kcal
Fett 34 g
Protein 39 g
Karbohydrater 98 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Cheeseburger på grillen er en favoritt hos både små og store. Toppet med hjemmelaget hamburgerdressing, salat, tomat og syltet rødløk. Enkelt og godt! 

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g kjøttdeig
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 30 g cheddar ost
  • 1 stk. tomat
  • 4 blader crispisalat
  • 2 stk. hamburgerbrød

Syltet rødløk:

  • 2 stk. rødløk i skiver
  • 1,5 dl vann
  • 1 dl sukker
  • 0,5 dl eplecidereddik
  • 0,25 ts hel pepper

Hamburgerdressing:

  • 2 ss majones
  • 1 ts ketchup
  • 1 ts sennep
  • 1 ss lake av syltet agurk
  • 0,5 ts worchestershiresaus
  • 0,25 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 872 kcal
Fett 34 g
Protein 39 g
Karbohydrater 98 g

Slik gjør du

Tilbehør som syltet rødløk og hamburgerdressing kan med fordel preppes i forkant, og gjerne i en stor porsjon, så har du tilbehøret klart til flere grillmiddager fremover. 

Grillprepp burger

trinn du kan merke av

Må hamburger gjennomstekes? Mattilsynet anbefaler at hamburgere av kjøttdeig skal gjennomstekes. Ved tilberedning av medium stekte hamburgere, blir ikke temperaturen nødvendigvis høy nok til å drepe potensielt skadelige bakterier. Varmebehandling til en kjernetemperatur på 70 °C vil være godt nok.

Sett sammen burger'n ved å smøre hamburgerdressing på bunnen av brødet, og legg på salat, tomat, cheeseburger og syltet rødløk. Topp til slutt med enda mer dressing!

Cheeseburger med tomat og burgerdressing

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB15 21.12.2024 16:44:00