Brødsmulesti
Gir ca. 15 cake pops.
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Cake pops er lekre og gode kuler av kake som er dyppet i sjokolade. En morsom variasjon på kakebordet! Lag cake pops av kakerester, eller bak en enkel kake som du former til små baller.
Du kan bruke rester av kake, eller lage en enkel kake, for å lage cake pops. Lager du en ny kake, er det viktig at den avkjøles helt før den blandes med ostekremen - gjerne over natten.
For å feste pinnen i kakekulen, kan det være lurt å dyppe den i litt smeltet sjokolade før du stikker pinnen inn i kaken. Da vil den sitte bedre.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.