Hopp til hovedinnhold
matprat logo
cake pops med sjokolade

Cake pops med sjokolade

Ingredienser

porsjoner

Gir ca. 15 cake pops.

  • 450 g myke kakerester (gjerne avskjær fra sjokoladekake)

Ostekrem:

  • 100 g kremost naturell
  • 200 g melis
  • 1 ts vaniljesukker

Pynt:

  • 200 g sjokolade til glasur
  • 6 ss kakestrøssel
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 3816 kcal
Fett 150 g
Protein 48 g
Karbohydrater 558 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Cake pops er lekre og gode kuler av kake som er dyppet i sjokolade. En morsom variasjon på kakebordet! Lag cake pops av kakerester, eller bak en enkel kake som du former til små baller.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Gir ca. 15 cake pops.

  • 450 g myke kakerester (gjerne avskjær fra sjokoladekake)

Ostekrem:

  • 100 g kremost naturell
  • 200 g melis
  • 1 ts vaniljesukker

Pynt:

  • 200 g sjokolade til glasur
  • 6 ss kakestrøssel
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 3816 kcal
Fett 150 g
Protein 48 g
Karbohydrater 558 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Du kan bruke rester av kake, eller lage en enkel kake, for å lage cake pops. Lager du en ny kake, er det viktig at den avkjøles helt før den blandes med ostekremen - gjerne over natten.

For å feste pinnen i kakekulen, kan det være lurt å dyppe den i litt smeltet sjokolade før du stikker pinnen inn i kaken. Da vil den sitte bedre.

cake pops med sjokolade

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12680, server:MP-PRD-WEB15 15.01.2025 14:43:00