Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
cake pops med sjokolade

Cake pops med sjokolade

Ingredienser

porsjoner
  • 450 g myke kakerester (gjerne avskjær fra sjokoladekake)

Ostekrem:

  • 100 g kremost naturell
  • 200 g melis
  • 1 ts vaniljesukker

Pynt:

  • 200 g sjokolade til glasur
  • 6 ss kakestrøssel
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Cake pops er lekre og gode kuler av kake som er dyppet i sjokolade. En morsom variasjon på kakebordet! Lag cake pops av kakerester, eller bak en enkel kake som du former til små baller.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 450 g myke kakerester (gjerne avskjær fra sjokoladekake)

Ostekrem:

  • 100 g kremost naturell
  • 200 g melis
  • 1 ts vaniljesukker

Pynt:

  • 200 g sjokolade til glasur
  • 6 ss kakestrøssel

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Du kan bruke rester av kake, eller lage en enkel kake, for å lage cake pops. Lager du en ny kake, er det viktig at den avkjøles helt før den blandes med ostekremen - gjerne over natten.

For å feste pinnen i kakekulen, kan det være lurt å dyppe den i litt smeltet sjokolade før du stikker pinnen inn i kaken. Da vil den sitte bedre.

cake pops med sjokolade

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.10494, server:MP-PRD-WEB14 27.07.2024 14:15:32