Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
cake pops

Cake pops

Ingredienser

porsjoner
  • 450 g ferdig, myk kake (f.eks. gulrot-, sitron- eller krydderkake)

Ostekrem:

  • 100 g kremost naturell
  • 200 g melis
  • 1 ts vaniljesukker

Pynt:

  • 200 g hvit sjokolade til glasur
  • 6 ss kakestrøssel
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Har du rester av kake, eller lyst til å lage noe morsomt til kakebordet? Cake pops er rett og slett kakekuler på pinne, dyppet i sjokolade og pyntet med fargerikt strøssel. Søtt, godt og enkelt!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 450 g ferdig, myk kake (f.eks. gulrot-, sitron- eller krydderkake)

Ostekrem:

  • 100 g kremost naturell
  • 200 g melis
  • 1 ts vaniljesukker

Pynt:

  • 200 g hvit sjokolade til glasur
  • 6 ss kakestrøssel

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Du kan bruke rester av kake, eller lage en enkel kake, for å lage cake pops. Lager du en ny kake, er det viktig at den avkjøles helt før den blandes med ostekremen - gjerne over natten.

For å feste pinnen i kakekulen, kan det være lurt å dyppe den i litt smeltet sjokolade før du stikker pinnen inn i kaken. Da vil den sitte bedre.

cake pops

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.10494, server:MP-PRD-WEB14 27.07.2024 14:31:34