Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Calzone alt.1

Calzone

Ingredienser

porsjoner

Pizzadeig:

  • 7 dl hvetemel
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 pk fersk gjær
  • 3 dl lunkent vann
  • 2 ss nøytral olje
  • 2 dl revet hvitost
  • 1 stk. egg til pensling

Kjøttdeigfyll:

  • 400 g kjøttdeig , eventuelt karbonadedeig
  • 2 ss nøytral olje eller smør til steking
  • 1 glass pizzasaus

Ost- og skinkefyll:

  • 200 g kokt skinke , eller kylling/kalkun pålegg
  • 4 ss pizzasaus
  • 2 dl revet hvitost
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 811 kcal
Fett 34 g
Protein 54 g
Karbohydrater 64 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (15)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Italiensk pizza er best! Calzone er en deilig, napolitansk, innbakt pizza - en skikkelig "pizzaoverraskelse". Fyll den med kjøttdeig, ost og skinke eller det du liker aller best.   

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Pizzadeig:

  • 7 dl hvetemel
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 pk fersk gjær
  • 3 dl lunkent vann
  • 2 ss nøytral olje
  • 2 dl revet hvitost
  • 1 stk. egg til pensling

Kjøttdeigfyll:

  • 400 g kjøttdeig , eventuelt karbonadedeig
  • 2 ss nøytral olje eller smør til steking
  • 1 glass pizzasaus

Ost- og skinkefyll:

  • 200 g kokt skinke , eller kylling/kalkun pålegg
  • 4 ss pizzasaus
  • 2 dl revet hvitost
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 811 kcal
Fett 34 g
Protein 54 g
Karbohydrater 64 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Bruk litt mel eller olje på kjøkkenbenken når du kjevler ut, så slipper du at deigen klistrer seg.

Calzone

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Italienske favoritter

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB11 21.11.2024 16:45:17