Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Mexicos versjon av pulled pork - langtidsbraissert svinekjøtt, fullt av smak og så mørt at det faller fra hverandre. Perfekt når du vil løfte fredagstacoen noen solide hakk opp fra kjøttdeig og kryddermiks.
Oppvarming:
Server gjerne med hjemmelagede maistortillas og pico de gallo, eller i burrito eller salat.
Vi har brukt nakkekoteletter i vår carnitas, men her kan du også bruke svinenakke, svinebog eller andre stykningsdeler som trenger lang tilberedning.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.