Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Cheeseburger på grillen er en favoritt hos både små og store. Toppet med hjemmelaget hamburgerdressing, salat, tomat og syltet rødløk. Enkelt og godt!
Tilbehør som syltet rødløk og hamburgerdressing kan med fordel preppes i forkant, og gjerne i en stor porsjon, så har du tilbehøret klart til flere grillmiddager fremover.
Må hamburger gjennomstekes? Mattilsynet anbefaler at hamburgere av kjøttdeig skal gjennomstekes. Ved tilberedning av medium stekte hamburgere, blir ikke temperaturen nødvendigvis høy nok til å drepe potensielt skadelige bakterier. Varmebehandling til en kjernetemperatur på 70 °C vil være godt nok.
Sett sammen burger'n ved å smøre hamburgerdressing på bunnen av brødet, og legg på salat, tomat, cheeseburger og syltet rødløk. Topp til slutt med enda mer dressing!
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.