Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Crispy chicken med asiatisk glaze

Ingredienser

4  porsjoner
  • 650 g kylling lårfilet
  • 1 dl hvetemel
  • 1 dl maisenna
  • 0,5 ts natron
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 dl iskaldt vann
  • 1 l soyaolje eller maisolje

Asiatisk glaze:

  • 100 g smør
  • 4 ss soyasaus
  • 3 ss honning
  • 3 ss sukker
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (11)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Crispy chicken, også kalt "Popcorn Chicken", er en crunchy og saftig kyllingrett. Med honning og soyasaus i den asiatiske glaze'en blir dette en skikkelig smaksbombe!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

4  porsjoner
  • 650 g kylling lårfilet
  • 1 dl hvetemel
  • 1 dl maisenna
  • 0,5 ts natron
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 dl iskaldt vann
  • 1 l soyaolje eller maisolje

Asiatisk glaze:

  • 100 g smør
  • 4 ss soyasaus
  • 3 ss honning
  • 3 ss sukker

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Crispy chicken med asiatisk glaze trinnbilder
Crispy chicken med asiatisk glaze trinnbilder
Crispy chicken med asiatisk glaze trinnbilder

Bruk helst en olje med lite smak, som mais-, raps- eller solsikkeolje til frityrsteking. Stikk en tresleiv oppi oljen. Bruser det rundt sleiven er oljen varm nok, er du usikker kan du teste med en brødterning.

Crispy chicken med asiatisk glaze trinnbilder

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!

Server kyllingen som snacks, eller sammen med kokt ris og en frisk salat. Asiatisk syltede grønnsaker smaker godt til. 

Popcorn chicken

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: 5 smaksbomber og en guilty pleasure

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.10494, server:MP-PRD-WEB13 27.07.2024 14:46:14