Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Crispy reinsdyrskav med tyttebærhoisin

Crispy reinsdyrskav med tyttebærhoisin

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g reinsdyrskav , eventuelt suovas
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss smør eller margarin til steking

Tyttebærhoisin:

  • 2 båter hvitløk
  • 1 stk. grønn chili
  • 1 ts revet frisk ingefær
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 1 dl frosne tyttebær , eventuelt ferske
  • 1,5 dl hoisinsaus
  • 2 ss soyasaus
  • 1 ss sesamolje (kan sløyfes)
  • 1 stk. saft av ca. lime

Snarsyltet gulrot:

  • 2 stk. gulrot
  • 1 dl vann
  • 0,5 dl sukker
  • 0,25 dl eplecidereddik eller riseddik

Til servering:

  • 1 stk. agurk
  • 2 stk. vårløk
  • 12 stk. kinesiske pannekaker
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 2 ss sesamfrø
  • 1 stk. lime i båter
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1041 kcal
Fett 29 g
Protein 39 g
Karbohydrater 148 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Her får du oppskriften på en "crispy duck", minus "duck" - pluss rein, altså kinesiske pannekaker fylt med saftig og mørt reinsdyrskav, friske grønnsaker og en deilig tyttebærhoisin. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g reinsdyrskav , eventuelt suovas
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss smør eller margarin til steking

Tyttebærhoisin:

  • 2 båter hvitløk
  • 1 stk. grønn chili
  • 1 ts revet frisk ingefær
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 1 dl frosne tyttebær , eventuelt ferske
  • 1,5 dl hoisinsaus
  • 2 ss soyasaus
  • 1 ss sesamolje (kan sløyfes)
  • 1 stk. saft av ca. lime

Snarsyltet gulrot:

  • 2 stk. gulrot
  • 1 dl vann
  • 0,5 dl sukker
  • 0,25 dl eplecidereddik eller riseddik

Til servering:

  • 1 stk. agurk
  • 2 stk. vårløk
  • 12 stk. kinesiske pannekaker
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 2 ss sesamfrø
  • 1 stk. lime i båter
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1041 kcal
Fett 29 g
Protein 39 g
Karbohydrater 148 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Crispy reinsdyrskav med tyttebærhoisin

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12428, server:MP-PRD-WEB11 15.12.2024 00:50:46