Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Entrecôte

Entrecôte med bakt hvitløk og marinert feta

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g entrecôte av storfe
  • 4 stk. ferske hvitløk
  • 2 ss smør
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 100 g marinert fetaost
  • 1 stk. lime i båter
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 603 kcal
Fett 40 g
Protein 50 g
Karbohydrater 10 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En stor og saftig entrecôte er manges favoritt når de skal unne seg noe riktig godt. Perfekt stekt og med smakfullt følge av fetaost og bakt hvitløk er dette mat som kan sette noen og enhver i feststemning. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g entrecôte av storfe
  • 4 stk. ferske hvitløk
  • 2 ss smør
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 100 g marinert fetaost
  • 1 stk. lime i båter
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 603 kcal
Fett 40 g
Protein 50 g
Karbohydrater 10 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Slik får du perfekt entrecôte

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB13 21.12.2024 15:48:48