Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Med favorittgrønnsakene dine, noen kokte, kalde poteter og en skvett fløte lager du i løpet av få minutter denne nydelige stuingen, som passer til all slags kjøtt og fisk, og som kan varieres med det du har for hånden.
Grønnsakene i stuingen kan varieres med det du liker eller har tilgjengelig. Squash, gulrot, frosne erter, purreløk, grønnkål, spinat og rosenkål er grønnsaker som er gode å fløtestue.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.